Haft en jätte bra helg

 

                           

                            



oho

Min dag började med en fika med syster. Gud vad fint väder det är ute nu! Blir så glad. Satt och solade i flera timmar. Sa hej i farten till Danijela och hennes pojkvän. Efteråt följde syster med till Lollo och tog ett glas vin. Slutade med att Lollo drog och käkade med la familia och vi satt kvar och hade trevligt. Nu ska vi alla tre sitta och dricka lite vin och sedan får vi se. Spontan dag, love it. Först ska jag och syrran dra och käka middag!


Morning

Steg upp kvart över sju imorse. Började morgonen med en jogging runda, det är hög tid att börja röra på sig nu när man legat och chillat på stranden i två månader. Sats kortet är inte fryst längre så det är väl bara att börja köra?

Har även aktiverat min ipone nu. Tänkte att jag kunde pröva på den nu när min lilla bebi ändå är sönder.  


               


sunny day

Var en aning seg efter gårdagens bravader med Leila. Bestämde mig för att ta en promenad i vårsolen. Sommaren börjar närma sig och jag längtar till grillkvällar, picknickar och att sitta på uteserveringar och bara vara. Tills dess ska jag njuta av våren. Mamma och jag var duktiga och gick kottla runt och sedan lagade vi tortilla. Nu ska jag glo stockholm-båstad, går inget annat på tv. Känns som de försöker härma solsidan men misslyckas något fruktansvärt. Tycker ni inte?
 


                                              Tåårtkrig. Jag & Leila i Thailand

                   


born this way

                  

RSS 2.0