Middag med brudarna

Har haft en mysig middag med brudarna, länge sen alla vi samlades. Vi passade på nu innan alla drar på semester! Idag har jag gått runt i två timmar i stan och letat träningskläder och skor, utan något resultat. Usch, vad jag inte tycker om att gå och leta runt i stan när man inte vet exakt vad man ska ha. Hittade iaf en dagcreme jag ska testa nu efter en hudanalys dem gjorde på cliniqe. Hon blev en aning chockad över att jag inte använder dagcreme, det var ett tag sen så kände att jag var tvungen att styra upp det.

Nu tar jag en liten kvällspromenad, så skönt efter den maffiga indiska buffen. Trevlig kväll på er!


      

city

Så, nu har jag handlar en massa mat. Idag börjar jag med att inte äta kolhydrater och imorgon ska jag vara nyttig fullt ut och då blir det inga ciggaretter alls.

Stannade på vägen hem och åt cashew nötter och drack tranbärsjuice. Solen tittade fram så passade på att sitta där ett tag. Nu har jag precis ätit och ska snart fixa till mig en aning. Blev piggare nu så drar till stan istället för att ligga i sängen och glo.

      

Nyligen hemkommen från helgens bravader..

Nyligen hemkommen från helgens bravader. Fy, vilket väder det är ute. Avvaktar en stund till för att sedan bege mig till affären, måste ha lite lunch i magen. Huungrig. Det blir sallad, med feta, kyckling och avokado. Idag ska jag bara ta det lugnt, ligga i sängen och mysa. Sätter nog på en film också, sounds good. Får se om jag orkar gå upp från sängen och fika med brudarna sen.

Vaknade klockan åtta imorse. Istället...

Vaknade klockan åtta imorse. Istället för att stiga upp på direkten låg jag och drog mig i sängen riktigt länge. Tog en dusch för att piggna till, därefter blev det en låång frukost, love it. Så otroligt skönt när man har gott om tid på morgonen.


Nu har jag röjt undan en bit av röran som jag tillåtit hända ännu en gång.. Not again. Mitt rum är helt kaos och jag hittar ingenting. Så fort jag får tid över måste jag börja städa upp här.

Ska fixa iordning mig nu, måste snart åka till jobbet!


rainbow

Har nog aldrig sett en sådan klar regnbåge, syns dock inte lika bra i min mob kamera.

      


dagens lunch

Ryggbiff med sallad, tomat och mozzarella. Har varit duktig hela dagen men en skagen smörgås slank ned ändå. Jag kom på att jag ska på födelsedagsmiddag hos en arbetskollega i veckan och så är det midsommar också och då vill man ju dricka lite vin. Avrensningen får jag ta hand om en annan vecka. Nu trappar jag bara ned lite på kolhydraterna för att se hur jag känner mig. Ska äta nyttigare och sluta äta en massa skit, pronto.

Nu ska jag glo på Johan falk, Joel kinneman är med, dreggel.

      

Rainy day n' my birthday

Oj, vilken helg jag haft. Middagen blev lyckad igår. Kvällen fortsatte på och vid sju imorse var jag och lillsis påväg hem, hur orkar vi. Har vilat och legat i sängen i princip hela dagen. Varit på riktigt myshumör också när det bara regnar och regnar hela tiden.

Pappa kom över vid fem och senare blev det middag med familjen. Såklart beställde jag min favoriträtt, entrocote:D Till det blev det sallad med avokado, feta och tsatziki, pommes fritsen fick tyvärr inte vara med. Skippar kolhydraterna nu, men råkade visst äta en macka imorse.. Till efterrätt blev det en massa jordgubbar, nom nom.

Lollo ringde och sade att jag inte kunde sitta hemma på födelsedagen så hon insisterade på att få bjuda mig på ett glas vin och det tackade jag inte nej till:) fick även vara smakråd till en ny drink som jag fick som födelsedagsdrink:) Vi satt på en mysig uteservering med tända ljus, lyssnade på regnet och snackade skit.Tack för ikväll! Och tack ni andra för alla fina gratulationer jag fick.

Nej nu måste jag sova. Blivit många långa nätter.

      


something new

Här kommer en bild på halsbandet jag fick av mormors syster som jag lovade visa, bättre sent än aldrig. Det får invigas ikväll, fint va? Nu börjar jag bli smått uttråkad, ska snart börja röra mig.

      


let it shine

Har lyssnat på eminems nya låt hela eftermiddagen. Älskar när han kommer in och kör, tycker dock bruno mars förstör låten lite. Vad tycker ni? Gryym va.

      


saturday

Det blev knappt någon sovmorgon för mig, vaknade halv nio och kunde inte somna om. Började kolla runt om någon var vaken, svaret jag fick av Danijela "är det inte lördag idag, eller drömmer jag". Ingen verkade vara vaken så tidigt, så efter en och en halvtimme lyckades jag tillsist somna om.

Efter ett tag kom lillsis hem och vi tog en promenad till centrum. Jag svängde förbi systemet och köpte lite vin, sedan blev det brunch och fika. Unnade mig en sojalatte och en hallongrotta, imorgon börjar avrensningen och då ska jag inte äta kolhydrater på fem dagar för att därefter bli nyttigare. Så njöt av den sista hallongrottan på länge..

Nu ska jag börja fixa mig, ikväll ska jag på födelsemiddag hos dalaryd och fira henne. Efter middagen ska de andra ut, tror dock att jag ska möta upp lillasyster för några glas vin och invänta min födelsedag som är imorgon, nothing special.

       Brunch
      



Äntligen fredag

Sitter i sängen och ska snart sova, ska bli såå skönt. Efter jobbet åkte jag direkt till sara där även elise befann sig, kom hem för ett tag sedan. Det blev en riktigt myskväll! Vi snackade skit och proppade i oss nötter och jordgubbar hela eftermiddagen, nom nom. Det blev en riktigt sen middag med kyckling, potatis, sallad och bearnaise sås. Kaffe och bubbelvatten på det, missbrukar verkligen mineralvatten nowadays.

Glodde lite smått på american history x, den filmen är riktigt grym. Tycker alla borde titta på den lite då och då. Nej, nu ska jag sova. Imorgon ska jag äntligen få sova ut:)

       Bjuder på ofixade mig
      

      

         

veckans köp

Inhandlat lite basplagg till garderoben, det behövs alltid!
        
        


a new week

Nu har jag inte hört av mig på några dagar igen.. Det har varit helg och mycket har hänt. Kan vara svårt att hinna med ibland, speciellt på helgerna, då vill man hinna med så mycket som möjligt. Det kan dock vara kul att komma ihåg allt senare i livet. Ska försöka hinna med bloggen på helgen också, på vardagarna är det mest jobb 2 do. Haft en riktigt spontan helg!

                         
                          Sommardröm
                         


Yesterday

Igår fick jag en trevlig liten överraskning på jobbet, Lollo dök nämligen upp i perfekt tid till min lunch och fick därför bli mitt lunch sällskap. Efter jobbet drog jag hem till henne och solade lite. Efter det bestämde vi oss för att dra till fågelöudde och möta upp Peder och Theo osv. Jag låg och solade medan hon badade, insane, var helt iskallt i vattnet. Inte en chans att jag skulle doppa mig frivilligt som den badkrukan jag är, även fast Lollo fixade en hel hejarklack åt mig "Kom igen Helena, kom igen Helena". Tack för den. Lollo däremot sprang in i vattnet och doppade sig gång på gång.

Efter ett tag kom dem med båten och jag var tvungen att gå till bryggan. Doppade mig till midjan tillslut efter en viss tvekan, duktigt va? Haha. Det blev en liten båtrrunda och sedan blev det middag och några öl. Vi drog till en bar och kollade matchen, 5-0, häärligt Sverige! Var tvungen att kolla på matchen, satt närmast tv:n av alla haha. Ni som känner mig vet att jag inte är något vidare förtjust i fotboll, inte alls faktiskt.

        
       Lollo vinkar hej på båten.
      


Godmorning

Nästa dag hade jag planerat att ligga i sängen hela dagen och riktigt vila upp mig, stannade hemma från Norge för att kurera mig från förkylningen men kände mig genast bättre efter lite sömn. Dagen började med att jag och lillsis åt pizza i solen. Vi bestämde oss för att åka in och sätta oss på någon mysig uteservering och ta några glas vin. Sagt och gjort, vi gick hem och fixade oss lite snabbt. Först fikade vi och åt en chevre sallad på langolo för att sedan dra vidare och fira henne. Hon fick en helkväll i studentpresent eftersom jag inte hinner köpa något till henne i veckan. Efter ett tag kom Lollo och höll oss sällskap.

 

      

      Lillasyrran och Lollo för någon helg sedan.
      

     

Summerburst

I sista sekund bestämde jag mig för att dra till summerburst, ville så gärna se Guetta. Jag vaknade i rätt tid tills vi skulle åka, det var bara på med kläderna, köpa mat påvägen och hämta min biljett. Väl hemma hos Danijela hann jag knappt ta en tugga av lasagnen tills taxin stod utanför. Det blev en dag i solen med musik och fullproppat med folk. Två timmar innan han skulle spela och Avicci precis skulle dra igång åkte jag hem. Hade en hejdundrades huvudvärk och kände mig helt konstig i kroppen. Missade verkligen det jag kom dit för, vilken besvikelse! Jaja, kunde knappt röra ett finger när jag kom hem så trött var jag - lade mig bara i sängen och somnade på direkten. 


           Tog denna bild från Sara, jag näst till vänster.
          

         

En riktigt sommardag! Jag och...

En riktig sommardag! Jag och Lollo låg uppe på terassen och solade ett tag. Lyssnade på hög musik för att sedan dra till gärdet och möta upp Peder och några. Det blev picknick i solen med sushi och pizza. Efter det drog vi och glodde fotboll, eller rättare sagt satt jag mest på balkongen och socialiserade mig istället. Efter det svängde jag och Filippa förbi Didrik när han spelade, träffade gamla gänget en snabbis så det var trevligt:) efter det svängde vi vidare i svängarna.

         
            Sofia och Lollo
          
           

            Me
            


Torsdags

Sade igår att jag skulle göra en uppdatering om vad jag haft för mig på senaste tiden och mycket riktigt, here you go.

Efter jobbet kom lillsis och fikade med mig, blev en massa latte och skitsnack. Långhelgen började för dem flesta, men icke för moi. Trött som jag var skulle jag hem och sova men planerna ändrade sig snabbt. Har blivit lika sprallig som jag var förut. Mötte upp Sara och vi satte oss på en uteservering och drack lite vin, sedan drog vi till smaka på stockholm och hälsade snabbt på hennes vänner. Det var olika restuaranger som hade en massa smakprover på deras mat, mycket trevligt. Tråkiga som vi var satte vi oss och åt middag på fridays istället. Det blev quasadillas med guacamole och gräddfil plus några bärs på det. Mysig kväll!

        

On the balcony

Har nyss suttit på balkongen och solat - en blåbärsmuffins, kaffe, cigg och lillsis gjorde mig sällskap. Nu mår man bra. Fick även en trevlig överraskning idag, skatteåterbärgningen har kommit. Cashing! Passar perfekt i min tomma plånbok.

Har precis slängt in en tvätt och smörjt in mig med solkräm, nu blir det till att slappa. Ska nog ta en liten lur i solen, har inte blivit mycket sömn på sistone. Efter det har jag lite saker att fixa, imorgon tar syster yster studenten! Ska fixa och fräsha upp mig lite med mitt nya nagellack, en dusch osv. Det är vit rosa färg och passar perfekt till studenten, hoppas bara att jag hittar det mitt i röran. Mitt rum är i total kaos. 

Jag missar dock utspringet eftersom jag måste jobba. Det kommer vara såå mycket att göra imorgon och en massa beställningar att ta hand om, men ser faktiskt fram emot det :)

                   

Sitter just nu i...

Sitter just nu i sängen, måste sova inatt. Slutade jobba sent idag så jag har bara tagit det lugnt ikväll. Jag bjuder på en låt - rolling in the deep, Adele, gryym. Nu är det lill tjejen Maddi Jane som framför låten, snodde den från Sara. Får man sjunga sådär bra när man är 12 år? Hatar henne. Avis? Inte alls.

Jag har haft fullt upp på sistone men jag lovar att ta igen alla blogg inlägg om vad jag haft för mig:)  slutar tidigt imorgon och då blir det först sun, sun, sun.

Ska möta upp Essi en snabbis nu och avnjuta en kamel, det behövs - sedan måste jag verkligen sova.


Hello you

Kära läsare, tänkte bara säga att jag lever - så att ni vet det. Jag har inte hört av mig på ett tag och det handlar om att jag varken har tid eller ork till att blogga just förtillfället. Kommer inte vara något vidare på att blogga denna vecka. Kanske dyker upp något blogg inlägg ändå, vem vet. Kanske om jag får lite mer respons...

Det jag gjort i veckan är gått hem och sovit direkt efter jobbet och proppat i mig glass i hopp om att bli bättre. Har fått en förkylning över mig, yuck. Ska snart krypa ned i sängen och sova lite, hoppas på att drömma bra drömmar. Var tvungen att ställa in trippen till Norge också. Vi skulle flygit på fredag morgon, men med tanke på att jag måste kurera mig över helgen blir det inget.   

Idag var det stress på jobbet, vi var dubbelt så lite personal än vanligt. Fick springa omkring och hann inte ens ta någon lunch, så proppade i mig hallongrottor istället. Hur gott är inte det? Efter jobbet satte jag mig ute i solen och åt pasta, avokado, räkor med mycket mycket skagenröra. Jag måste verkligen bli hälsosam nu. Funderar på att inte äta varken pasta, ris, potatis och bröd men vad äter man då? Sallad till allt eller? Fy, så trist.

Har hört att det rensar kroppen, tänkte därför skippa kolhydrater under fem dagar. Vad tror ni? Kom igen, snåla inte med kommentarerna.


Nej, nu måste jag sova en stund. Buona notte!


RSS 2.0