Satan i gatan

Sitter i sängen och är helt slut! Det var hektiskt på jobbet idag och dessutom var musikskolan där och uppträdde. Små barn som stod och sjöng, så sött! Efter ett tag uppträdde de äldre också, samma sak gäller imorgon. Har proppat i mig hallongrottor hela dagen. Jag var på något event igår och de bjöds på gratis champagne osv, farligt när man jobbar dagen efter. Efter ett tag kom Lollo med resten och mötte upp mig. Det var en trevlig och otippad kväll! Avslutade kvällen med en hamburgare och somnade med Maggio i hörlurarna.

Nu lyssnar jag på musik, ska ligga i sängen och somna till gamla låtar. Imorgon ska jag upp och jobba, därefter direkt iväg på drink för att fira Leila.

                 

Wednesday

Kom nyligen ut från duschen efter en hektisk dag på jobbet. Sitter just nu i sängen och ser fram emot att få min skönhetssömn. Det blev inte mycket sömn inatt, usch, drömde att världen skulle sprängas i tusentals små bitar. Det var bomber överallt, alla gömde sig och väntade bara på att smällen skulle komma... Det var en fruktansvärd väntan, fy. Vaknade upp precis när någon blev huggen i halsen och smällen skulle komma. Godmorgon!

Jag undrar om det kommer komma ett tredje världskrig eller om jordens undergång kommer att ske någongång i framtiden. Vad tror ni? Det känns som vi inte lärt oss tillräckligt mycket av historian och våra tidigare misstag. Även fast vi vet av erfarenhet att något är dåligt, gör vi det ändå - till exempel vet vi att bensin är dåligt för miljön, det viftar vi lätt bort och kör den där extra svängen till affären ändå.

Hur som haver, 9.00 steg jag upp, efter ett tag väckte jag Lollo. Hon höll mig sällskap tills jag skulle gå. Det blev en runda i centrum på jakt efter en födelsedags present. Hittade en fin liten sak :) när jag var klar satte jag mig på bänken i solen med Veronica Maggio i hörlurarna på högsta volym. Fick upp ögonen för henne efter låten jag kommer, gillar henne skarpt! Efter det blev det jobb, jobb, jobb och lite skitsnack med en arbetskollega.

Nej, nu ska jag nog snart ta och sova. Jag hoppas att ni sover gott inatt, no nightmares.


View


              

              
              


Natti

Min morgon började med att klockan ringde 7.20. Klockan 9.00 steg jag upp, låg och segade mig ordentligt i sängen. Riktigt skönt att börja morgonen på det viset.

Efter jobbet mötte jag upp Lollo och vi satte oss och hade picknick på gräset med skagenröra och smörgåsar. Proppade i mig två stycken och en massa te och kola godis. Efter det tog vi en promenad vid vattnet, så himla fin utsikt över bron. Nu har jag gjort mig nattklar och ska sova här hos Lollo, men först blir det mer te. Godnatt på er!



               


<3












I'm so back

Imorgon är det freedag! Vad härligt hörrni. Slutar tidigt imorgon och ska sätta mig i solen på någon uteservering och pimpla vin med Lollo. Looking forward.

Idag har jag tagit tag i tvätten. Satte mig ute i solen och tog tag i lite brev och andra nödvändiga saker. Håller också på att beräkna min ekonomi denna månad. Oooh my... säger jag bara. Har inte alls varit ekonomisk, inte överhuvudtaget. Jag lägger inte ens pengarna på något såsom en fin tröja eller liknande, utan pengarna bara försvinner. Slösar pengar på skit och massa småsaker. Skärpning.

Ska snart hoppa in i duschen. En riktigt lång dusch ska det bli och sedan ska jag smörja in mig med min absoluta favorit kräm a la body shop. Måste försöka rädda den lilla brännan som återstår kvar på min hud. Efter det blir det till att möta john blund, imorgon blir det upp med tuppen.

Sunshine

Sitter just nu i sängen, ska bli såå skönt att sova, var ju uppe med tuppen imorse. Efter jobbet skulle jag egentligen tvätta men bangade det och följde med Johanna till centrum istället. Essi kom till ön också, blev en hawaii pizza med vitlökssås på det, muums. De andra två var nyttiga och åt sallad men inte moi. Tog ut en av mina helgdagar i förväg... Därefter åkte vi upp och hämtade Elise, satte oss vid vattnet och åt godis. Mys på det. Det blev en liten promenad sedan så det var ju bra det.

Nu kom jag precis hem från fröken J, glodde Eclipse - den var faktiskt rätt bra. Nu blir det ett svep med våtsservetten för att ta bort sminket, sedan kryper jag till sängs. Godnatt på er!

             

Tuesday

Kom precis hem och står just nu och lagar lite mat - pasta med creme fraise, bacon och broccoli. Har haft en bra dag trots att jag hamnade mitt ute i spöregnet. Fick ett sms idag... Jag ska iväg på en liten tripp:) snart är det bokat och klart också.

Ska glo nyheterna nu. Blir en riktig lugn kväll, imorgon ringer väckarklockan 05.10.


It's a new week

Måndag idag då... Började dagen med en stadig frukost som jag skulle lagt upp imorse egentligen. Älskar min iphone och har blivit fullkomligt besatt av den MEN det går inte att blogga med den. Har lyckats med det någon enstaka gång. Jag kan endast skriva rubriken men när jag sedan går ned till denna ruta kommer inte tangentbordet upp. Förstår inte heller hur jag ska lägga upp bilder då det inte ens går att trycka på välj fil? Kan någon teknisk person hjälpa mig?

Nu ska jag dricka lite söder te och bara ta det luugnt.

                  
                     


Matkoma

Har just proppat i mig två rejält tjocka amerikanska pannkakor. Oj, vilken matkoma. Ta lite jordgubbar, physallis, söder te och tranbärsjuice på det också. Ett tips är att ta filmjölk istället för mjölk och tjockare pannkakor går det inte att få:) 
     


                    


Chillin

Legat i sängen heela dagen. Febern kommer och går... Jag har just avnjutit färsk kyckling med klyftpotatis, tsatziki och sallad. Ska gå och göra iordning lite dessert i hopp om att  bli bättre. Amerikanska pannkakor med blåbärssylt, glass och bär blir det - sedan ska jag och lil sis glo melodifestivalen.

                        
                         Lillasyster
                          


 

Ankläpparna

Tjeena, ska vi hångla? 
 




Skämt åsido. Men, tittta på det här; Mina läppar är fortfarande lika svullna och överläppen tar över den undre. Nej, nej inte silikon pff, allergi vettu!


Blir så trött

Sitter just nu och knarkar te. Te efter te efter te. Ja, och sova kan jag inte heller. Räknar med att få sitta uppe all night long. Kan inte sova alls när min hals håller på såhär.

Alla sover dessutom... Ingen enda vaken. Pratade nyligen med sis, hon är vaken, men såklart inte här.

Funderar på att laga någon mat och försöka tänka på annat. Och dricka mer te.
           

              
               Thailand, jag till höger (sry Dhani, var tvungen)


Let me do it easy for you

Vaknade klockan tre inatt. Försökte somna om, vred och vände på mig. Gav upp, gick upp och drack te istället. Klockan sex somnade jag om igen. Är hur ljust som helst ute nu så det gick bara inte att somna om. Kändes som klockan var åtta även fast den var mitt i natten.

Idag har jag vilat, läst krönikor och vilat lite till. Vill bli frisk nu. Ser vilket fint sommar väder det är därute! Jag längtar till gröna ängar, picknickar, grillningar, sena kvällspromenader och mysiga uteserveringar. Mja, ni vet :)

Den här somarn kan bara bli bättre! I can feel it!
                                 
                                      
                            
              
               Thailand.




                   

Sushi

Fick feber igår också och den håller i sig. Mamma köpte med sig lite sushi hem till mig som jag precis tröstat mig med. Delicious.

Jag har inte råd att vara sjuk längre. Hade satt upp mig på vissa helger för att tjäna lite edxtra, så blir man sjuk. Tyypiskt va? Well, hälsan går i första hand och så får det bli framöver. Believe me.



                   



Mää

Nu får jag inte vistas i solen heller pågrund av allergin :( määh. Jag som hade tänkt att sitta ute och sola på balkongen åtminstone. Nu får jag och mitt likbleka ansikte sitta inne istället, måste införskaffa brun utan sol nununu. Min bränna i ansiktet har helt försvunnit sedan jag var utomlands.

Det är ju så fint väder därute. Börjar tröttna på att ligga inne även fast jag är så trött så och lite smått konstig i huvudet av medicinen.

Jag ska försöka göra det bästa av situationen och sätta på solsidan säsong 1 istället och inte tänka på att det är sommar väder därute. Det är ju hemskt att jag inte sett säsong 2 än... Måste fixas.
                      
                       
                        


Natten blev inte lika bra

Det började med att min hals kändes irriterad och började klia. Den svullnade upp och jag hade svårt att andas. Hej allergi chock! Igen. Fick detta några gånger förra året på sommaren om jag minns rätt.

Det var bara att åka in till akuten och ta kortison och någon allergi tablett. Där tillbringade jag största delen av min natt i princip. De tror att jag är allergisk mot pollen plus något annat? De sa att man ej brukar få svullen hals av pollen utan att det brukar vara något födoämne.

Förra året när jag fick detta försökte jag klura ut vad det var jag kunde ha ätit utan något vidare resultat. Det är olika jag äter varje gång så inget hänger ihop. Det är bara så irriterande.

Har varit hemma hela dagen och doktorn säger att jag ska vara hemma imorgon med. Ska inte anstränga mig eftersom allergin sitter i blodet fortfarande. Det jag gjort idag är pallrat mig till apoteket och hämtat allt. Köpte ett wienerbröd till mig också. Detta är faktiskt ett undantag, tyckte jag behövde det efter den här natten. Köpte även med mig färska frallor hem och gjorde frukost. Är smått uttråkad nu och ska vila. Hoppas ni har en trevlig dag. The sun is shining!



Grattis lilla älskade mormor på födelsedagen!

Här kommer inlägget som skulle ha publicerats igår, ni kanske också märkte att det var något fel här på blogg.se.

Idag fyller mormor 90 år. Hennes syster Margit som jag inte träffat sedan jag var liten har åkt upp hit. Vi har fikat en massa och ätit middag. Jag har gottat mig hela helgen, måste verkligen sluta med det. Ska bli hälsosammare gällande allt. Svårt när jag älskar skräpmat och godsaker såsom pajer med vaniljsås, choklad osv. Nom, nom.

Hur som haver, haft en otroligt trevlig dag. Köpte ett jätte fint guld halsband till mormor i present, ett hjärta med stenar i. Guld ska det vara, inte silver. Mormor förtjänar det absolut bästa! Åh, vet ni vad - fick ett jätte fint halsband av hennes syster. Har faktiskt varit och tittat på ett i samma stuk. Sa att det var fint och sedan var hon så söt och gav mig det.  

Lägger upp en bild på mormor och mig samt på halsbandet hon fick. 

                

                 


Är usama bin ladin död?

Det är något som inte stämmer. Varför har de inga DNA bevis på att han är död? Dumpar kroppen i havet? För att de inte vill ha honom på land. Right. Jag förstår inte överhuvudtaget varför han blev skjuten. Ska inte han ha samma rättigheter som alla andra - även fast han är en hemskt vidrig människa.

Ska han inte avtjäna sitt straff i fängelset? Ska man gå runt och skjuta dem som begår brott? Jag vet, detta var ett special fall. Men, vad hände med rättigheterna? Våld föder våld..

Vad tror ni, är han verkligen död? Lite misstänksam måste man väl allt få va.


It's a good day

Usch vad kallt det är ute, var är solen? Just nu sitter jag hos lollan och hon håller på med middagen till oss så tänkte passa på att blogga lite. Ska snart gå och hjälpa till:)
Har haft en bra dag även fast det var mycket på jobbet idag. Gjorde iordning en otroligt nyttig lunch - grekisk sallad fast med avokade och valnötter. Har varit nyttig hela veckan men det brast nyligen. Träffade upp Johanna Dalaryd efter jobbet och fikade. Det blev två latte och en smörgås. Och en choklad croissant, nom, nom. Är så svag för just croissanter. Med choklad i dessutom.


Jaaja, nu blir det middag även fast jag fortfarande har matkoma efter allt... Efter det ska vi åka in till stan och ta ett glas vin. Great succes säger Lollo. Vi ska skåla för hennes nya jobb. Grattiis!


                  

Maggio

Det är mycket bra musik som hörs på radio just nu - har fastnat för Veronica Maggios nya låt på något sätt. Brukar inte lyssna på henne men vem blir inte happy av den här låten?



            

gäsp

Vilken måndag! Min dag började halv sju och slutade halv åtta eftersom jag var barnvakt efter jobbet. Såklart har barnen sina vänner över när man är som tröttast:) tur att jag tar hand om världens gulligaste trio då.

Jag är riktigt dålig på att blogga, jag vet. Om ni kommenterar mer och visar att ni saknar mig så kanske. Nee, är såå trött. Kan knappt hålla ögonen öppna. Ska krypa till sängs och gosa in mig. Tur att jag har sovmorgon imorgon säger jag bara.

                          

                                 

RSS 2.0