oh yes

Helt slut efter jobbet. Ska försöka vila lite så jag orkar hela kvällen. Gör jag nog hur som helst för ikväll är det all in som gäller! Tog med mig lite godsaker hem - marängtårta och coronas. Kankse ska tjuvstarta lite innan jag drar på middag? Fikade ifs hos mormor nyligen...

Hittade ett par skor i centrum idag som jag köpte eftersom mina älskade skor fortfarande är borta. Vet inte om jag ska behålla dem, passar sådär till klänningen. Fast å andra sidan ska man spexa till det lite extra på nyår!


                   


soon

Imorgon är det nyår! Först ska jag börja med att städa upp resten av röran. Allt ligger här och var - ibland saknar man helt enkelt energin till att orka städa upp allt. Jag börjar med min garderob hade jag tänkt. Det känns enklast så.

Ska sätta på riktigt grym musik. Har dock tröttnat på mina låtar på spotify. Har ni några bra låtar att tipsa om? Give me. Jag hoppas att jag hittar mina skor nu när jag städar. Skulle ha dem på nyår och igår märkte jag att dem var borta! PANIK! De är spårlöst försvunna, har letat överallt! Jag förstår inte alls var dem befinner sig just nu. Och eftersom det är nyår imorgon ska jag börja fixa mig lite. Håret, naglarna - ni vet. Ska  ha en liten skönhetskväll ikväll hade jag tänkt. Ojaa.

                                      Startar mitt nyårslöfte redan nu - bli hälsosammare. 
                                    
                                 
                                                                                 
                                     Lunch - gravad lax, potatis, sallad och lite lite romsås då.


...

Även fast jag så gärna ville tillbaka till jobbet och kollegorna idag, blev jag hemma idag med. Fick ett gulligt sms igår från en arbets kollega som sade att jobbet inte var desamma utan mig. Sedan är jag sämst på att ligga hemma flera dagar i sträck och inte göra någonting.

Min morgon började hos doktorn. Hon sade att jag skulle vara hemma lite till, lite till? Jag berättade att jag vilat i flera dagar nu. Lite panik sådär, jag åker snart och vill passa på att jobba tills dess. Hur som haver beslutade jag mig i varja fall för att vara hemma idag, kände att det behövdes. Fick också en tid hos mag specialisten, pustar ut.

Idag har jag försökt koppla ned så gott jag kan. Ni ser bilden nedan - där har jag mestadels tillbringat dagen. Läst, tänt lite ljus, ätit nybakade scones och överdoserat te. Hört nyårs smällar för tidigt i år igen. Hoppas jag är på topp på nyår, även fast jag helst av allt bara skulle vilja vara inne och ha myskväll den kvällen - äta en god middag med någon man tycker om.

Om ca tre veckor bär det av och jag ser fram emot Australien och Thailand. Att det nya året är början på något nytt.

 

                         
                                


back to reality

Min julafton blev bra, speciellt på kvällen, trots att jag var sjuk. Jag har inte hört av mig för att jag har kurerat mig hela helgen och haft det riktigt mysigt :) nu är det tyvärr dags att vakna och återvända till verkligheten igen.. Imorgon blir det jobb för nu mår jag mycket bättre.

Merry Christmas

Imorgon är det julafton!:D Trots att jag är sjuk och saker inte blivit som planerade ska jag ha en riktigt fin julafton har jag bestämt. När jag blir äldre och har familj har jag alltid tänkt att jag ska ha mest dekorationer av alla, haha. Min man kommer nog tycka att jag är helt knäpp.

Aja, hur som haver. Passar på att dela med mig av mitt favorit julgodis (som jag tyvärr inte orkar tillaga i mitt tillstånd). Nalle Puh godis. Det heter nämligen så? Det och knäck, kan ni ju bara inte missa! Passar även på att önska er GOD JUL! Ta hand om varandra! <3

50 g margarin
1/2 dl sirap (godare med mörk, lite av en smaksak)
1/2 dl socker
1 msk honung
3 dl musli (gärna med russin)

1. Smält margarinet i en kastrull. Rör ner sirap, socker och honung och blanda väl. Låt blandningen koka ca 2 min.
2. Tillsätt muslin och blanda väl.
3. Klicka ut smeten på bakplåtspapper. Ställ svalt att stelna. Voila!


                  

Gorgeous

Om jag hade haft råd nu skulle jag så köpt den här fina lilla klänningen. Suck. 

                                    

 

Om kärlek


                         


Är du i ett förhållande?


Nej.

Har du kysst någon idag?


Nope.

När går gränsen vid otrohet?

Kan diskuteras. Jag brukar tänka ”skulle jag tycka att det var okej om min partner gjorde såhär”.


Är du romantisk?


Haha nej, så oromantisk man kan bli.


Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen?
  

Finns ingen perfekt pojkvän. Tycker inte om när man målar upp en perfekt bild av något slag. Man lär sig vad man vill och inte vill ha i ett förhållande.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän?


Oj, det beror sig på. Det kan ni inte fråga mig om ju…

Vad är viktigt i ett förhållande?
  

Kärlek, respekt och tillit. Tror det är viktigt att man hittar på saker med varandra och inte bara gör allt det vardagliga. Det gäller att hitta på nya saker som livar upp förhållandet också. Att man stöttar, finns där och får fram varandras bästa sidor, att man väljer sina strider. Att man är sig själv och att man framförallt har riktigt roligt med varann.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?

Ja.


Har du lekt med någons känslor?

Hm, hoppas jag verkligen inte. Tror inte det i varje fall.


Hur många har du varit ihop med?
 

Gissa.

Hur länge höll ditt längsta förhållande?
  

Ett tag.


Hur länge var ditt kortaste?

Några månader.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?

Jag vill helt klart vara singel även fast mina erfarenheter gjort mig mer redo för ett seriöst förhållande.  Än är man så pass ung så att man ska passa på att göra allt det man vill innan man binder upp sig. Hittar man någon så gör man, men inget jag är ute efter just förtillfället.

Är du en bra pojk/flickvän?  

Det tror jag.

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? 

 P...

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?  

Mamma var 30 och pappa var yngre. Så man har gott om tid på sig!


Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn?


Nej!!!


Har du mest blivit dumpad eller dumpat?


Dumpat.

Hatar du ditt ex?  

Nej, gå runt och hata känns himla onödigt.


Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen?  

Kanske det, kanske.


Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden?


Ja.

När du vill ha någon, vad gör du?

Om jag verkligen vill ha det, tar jag det!

Bästa raggningsrepliken?


Don't start.

Hur skulle den perfekta dejten se ut?
  

Att inte göra något allt för speciellt. Att det är lättsamt, naturligt och många skratt.


Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv?
  

...

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?
  

Om man varit tillsammans ett bra tag så skulle det inte vara helt förvånansvärt att misstag sker. Jag vet inte, det beror helt på situationen faktiskt. Förhållandet har sina upp och nedgångar och då det är ett tecken på att något är fel och att man måste göra något åt det. Och om man fortfarande älskar och vill ha varandra, så kanske.



Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
 


Nej, det vill jag inte. Har aldrig drömt om att ha mitt egna bröllop som jag hört mina vänner göra. Om jag däremot skulle ha ett skulle det vara en liten tillställning och  jag skulle ändra om lite här och var. Jag har svårt att tro att man kommer att leva med varandra resten av livet och varför ska man då ge sitt ord på det?

Vill du ha barn? 

Om ett bra tag.

Blir du lätt kär?  

Absolut inte.


Vad faller du för? 

Kreativitet, äventyrlighet, humor. Någon som inte är alltför beroende.


Vad är det mest avtändande du vet?


De som ser ner och försöker förstöra för andra, inkompetens.


Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
  

Det är viktigt att man kanske hittar något gemensamt intresse i alla fall.


Har du fått ditt hjärta krossat?


Nej.

Hur raggar du?  

Jag är nog mer rakt på sak.

Har du en ”utseendetyp” hos killar?  

Jag brukar attraheras av mörkhåriga killar med blå eller gröna ögon, inte för biffiga. Personligheten gör dock rätt mycket tycker jag.

Vem var din första kärlek?


Bra fråga.


Vad tycker du om att ligga på första dejten?
  

Är det en dejt då?


Vad tycker du om one night stands?  

Inte min grej!


Är kärlek allt i livet?

Ja, absolut! Det är det livet handlar om!


tonight's today

Idag har jag sovit, saknat någon, druckit chai te, proppat på mamma med för tidiga julklappar eftersom jag har så oerhört tråkigt. Tjatat på att vi måste baka knäck, nalle puh godis och på att få en julklapp i förväg - dock utan resultat. Fått panik eftersom jag inte kan städa mitt rum till jul, druckit förkylnings preparaten i hopp om att bli frisk, gråtit några tårar, skrattat, smakat Saras recept på torsken hon tipsade om igår, gjorde dock om receptet lite. Tack stump, tänker på dig! Fick nyss reda på att det är 23 grader kallt ute - ryser, svarat på frågor om kärlek eftersom jag har så oerhört tråkigt.

Testet kommer nog upp snart... Har dessutom en liten uppgift till er. Att själva svara på frågorna och lägga upp det på era bloggar! Så får jag på köpet något att göra och lite intressant läsning! Be nice =)


hey hey hey

Idag sade min kropp ifrån igen. Spydde på jobbet, så fick gå hem. Kanske borde gå till hälsokost och handla något för magen istället? skämt åsido. Det är viktigt att lyssna på kroppen och dess signaler när den säger ifrån. Jag har inte tid att bli sjuk. Åker snart och har etthundramiljoner saker att fixa. Usch, känns som någon sparkat mig i magen hundra gånger om.

Kom precis på ett nyårslöfte - bli hälsosammare och ta bättre hand om mig själv! Det går hand i hand det där. Har ni några löften i år? Tell me! Behöver annat att tänka på. Ska snart försöka få i mig lite yoghurt och lite hönökaka. Ångrar lite att jag inte lyssnade på ett råd jag fick för ett bra tag sedan av en äldre "herre" som varit med några år längre än jag. Jaja, inte ska man sitta och ångra saker, pfft! Känns himla onödigt faktiskt.


Took the day of

I lördas sa kroppen ifrån så jag var tvungen att gå hem från jobbet. Bestämde mig för att ta ledigt idag men vila har det direkt inte varit på tal om. Jag var tvungen att fixa mitt pass och det tog evigheter, fixa julklappar osv. Svängde förbi hälsokost och sade att jag ville ha det starkaste dem hade, eftersom jag fått ont i halsen IGEN. Det är inte så att jag inte klär på mig! Har lagar på lager på lager! Klarar bara inte av denna kyla! Brr. Unnade mig även lite sushi och ett par varma höga tjocka strumpor jag ska mysa med i vinter. Nu har jag nyligen kommit hem och ska fortsätta knarka te och sedan försöka sova. Känner mig faktiskt lite lättad.

                                     

Grym



 

The pursuit of happyness

Idag började jag min dag på jobbet med jullåtar, dansade lite smått för mig själv. Ungefär så. De på jobbet säger att jag stönar när jag pratar? Att jag drar ut på orden ibland. Alltså låter jag porrig.. Försökte därför prata lite snabbare och i ett annat tonläge, det blev inte så bra - resulterade i ett och annat va. Får helt enkelt sluta prata så himla sexigt då, höhö! Jaja, hur som haver. Efter jobbet gick jag och sis och handlade lite. Vi ska ha vår middag imorgon. Efter det ska vi på födelsedagsfest, har inte träffat födelsedagsbarnet på flera år så det ska bli kul!

Har tröttnat på att gå ut, det är inte som i gymnasiet precis. Kommer speciellt ihåg i början av ettan - herregud. Nej, nu förstår jag inte hur man kan gå ut varje fredag och lördag. Tror Danijela och Leila gör det, nästan.. Och dem ska jag åka utomlands med:o Riktiga party tjejer det där alltså!  Nej, men finns många. Dessutom är det en annan sak om man befinner sig i utlandet också såklart. Det finns stunder det kan vara riktigt kul - en fin middag eller ett firande av något slag. Här får ni en bra låt att lyssna på! Videon är också rätt bra. Det finns dessutom en film som heter likadant med will smith och som är grym den med! The pursuit of happyness!

Nu ska jag se en skvätt av the notebook som har börjat. Den är fin. Efter det blir det sova, ska jobba imorgon!



In smoke with all our memories

Ibland kan man sakna sitt gamla jag. Även fast jag får höra att det är bra att jag blivit såhär.


what i need

Jag börjar med att säga att jag SKA snart försöka fixa min design, så fort jag orkar. Sara klagar på att det sticker i ögonen när man går in på min blogg. Nu ska jag ta en lång dusch med min älskade body shop shower. Ska försöka varva ned så jag kan sova riktigt gott ikväll. Känns dock som jag kommer somna när som nu. Orkar ingenting. Så sömnig, gäsp. Min kropp är inte helt ok än - jag vet inte vad den håller på med faktiskt, behöver verkligen min skönhetssömn. 

julmys

Här kommer lite bilder från igår. Hann inte blogga igår var så trött när jag kom hem att jag slocknade på direkten. Hur som haver måndags morgonen började bra - vi satte på riktigt hög musik på jobbet, så hög att en kund kom in och frågade om hon störde. Radio 7,5 eller vad kanalen heter där alla party låtar spelas. Inget bättre sätt att börja en seg måndags morgon på. Det varade tyvärr inte länge, så vi sänkte och bytte över till jullåtar istället.

Efter jobbet åkte jag hem till Ebba för att ha julmys. Hon åker utomlands snart och sedan slutar hon:( så vi tänkte passa på lite. Det blev en riktigt trevlig måndags kväll. Vi drack glögg, åt pepparkakor och godis hela kvällen, sedan drack vi lite mer glögg. Jesper, en annan jobbkollega kom också över. Plötsligt var klockan åtta och vi sade att vi snart skulle röra på oss. Sedan, ja vad hände sedan? Tiden rusade iväg. Ni känner igen det va? När man har så roligt eller så mycket att prata om så att det känns som om tiden går alldeles för fort, istället för såå otroligt långsamt. När man sitter och pratar med någon och har så trevligt att man inte tänker på klockan. Lovely.

                               

                               



yesterday

Här kommer lite bilder från igår. Var sjukt trött efter jobbet men kilade över till Lollo ändå, inte sett henne på länge. Det tog ett tag men tillslut beslutade vi oss för att vi bara ville vara inne och ha myskväll. Så vi gick och handlade saker som skulle få oss i rätt julstämning. Det blev gröt, julmust, kladdkaka- ni kan se själva. Så blev det några glas vin på det och en hel del snack också. Idag träffade jag Essan som jag heller inte sett på länge. Det blev fika och glo tv. Vilken mys helg va!

    
                             
                                         
                                              

                                     

stupid

Dagens låt. För att min vän var på Daniel-Adam Ray igår och för att jag är avis för jag kunde ha gått. 



                          http://www.youtube.com/watch?v=JmSnfuA-yMw


I wanna be more then a moment

Oj, klockan är redan halv nio. Dagen gick alldeles för fort. Jag förstår inte att tiden bara passerar, det känns som om jag inte tar vara på den tillräckligt. Det går alldeles för snabbt och jag hinner inte med, alls. Jag måste ta vara på livet mer. Det känns som om man snart står där, gammal och grå, undrar var tiden tog vägen. Hemska tanke.

Nu kopplar jag ner med denna låt http://www.youtube.com/watch?v=BfEyi2Nl4Ug. Skön va? Ska snart krypa till sängs och läsa, finns inget annat att göra. Jag hade tänkt att jag och lillasyrran skulle ha myskväll och laga middag, men hon sov redan vid sex när jag ringde. Så går det när man är uppe hela natten... Då får jag väl ha myskväll med mig själv då. Hoppas ni mår bra och tagit vara på dagen tillräckligt!


Love

                         
Här får ni lite bilder av min morgon! Nu måste jag gå. Tror inte jag kommer hinna in till stan när det är som mest lugnt och fridfullt, tyvärr. Lägg märke till att jag satt ljusen i vinglas, ett litet tips. Love it, mys och lyxfaktorn på topp!

                            
 
                           


Ledig idag

Nu har jag precis vaknat, skönt att jag är ledig idag! Ska strax gå och göra iordning en riktigt ordentlig frukost, frukost är det bästa målet på dagen anser jag. Lite tända ljus är inte helt fel det med, sedan en lång dusch. 

Idag ska jag försöka hinna med en del saker och ska även på ett ärende. Om tiden räcker till ska jag försöka röja upp röran i mitt rum med hjälp av lite musik. När jag är klar ska jag passa på att åka till stan när det förhoppningsvis inte är lika fullproppat och köpa julklappar. Jag tycker det är otroligt skönt att strosa runt i stan by myself. Då man kan välja precis vilka affärer man vill gå in och ut i och i sin egen takt.

Får se vad resten av dagen har att erbjuda. Det lämnar jag öppet, älskar när det blir lite spontant. Hoppas på något bra.



Me

                                             


                                         

Bored

Kan förkylningen släppa snart eller? De flesta ska ut ikväll, jag ska ta det lugnt och kurera mig helt och fullt. Även fast man är lite sugen på att dansa. Idag har jag vilat, åkte till centrum och fikade med Danijela. Jag ville verkligen shoppa men jag måste hålla i pengarna eftersom jag ska resa, står inte ut! Måste ju köpa fina vinter tjocktröjor, min parfym, ett par riktigt häftiga skor jag såg och en lurvig liten päls av något slag.

Det är kallt ute nu och fullt av snö.Tänk att det redan är december, tiden bara går. Snart är det jul och som de flesta vet älskar jag julen, men jag har inte fått någon julkänsla alls än. Nu börjar jullåtar spelas på radio och jag är omringad av hur mycket julsaker som helst på jobbet. Det  kommer väl, i guess.

Nu ska jag hitta något att ha på mig och sedan möta sara, vi ska laga middag hon och jag! Jag har varit sugen på chevre och parma skinka hela dagen. Det ska bli mysigt, sedan ska vi bara ta det lugnt och snacka skit. Elise kommer antagligen över senare också.
                            
                                               
                                                                    Give me

RSS 2.0