Fruukost



      

110929

Blev inte mycket sömn inatt inte.. och tror ni inte att jag vaknade tidigt imorse också. Hade sovmorgon till elva egentligen men kunde INTE somna om, så halv åtta steg jag upp. Tröött.

Nu ska jag krypa till sängs för imorgon ringer väckarklockan sju. Börjar elva men har en del saker att fixa så måste upp så tidigt som möjligt. Fastnade framför idol ikväll med lövbiff och pommes frites :) hejade solklart på Molly! Ni då?


Tre timmar senare...

Nu har det gått tre timmar sedan jag la mig i sängen och försökte sova, jag som är såå trött. Min dag började halv sju och slutade halv tio. Har varit hur effektiv som helst och turen har varit på min sida hela dagen:) ja, förutom nu då. Hade även personalmöte ikväll och det gick riktigt bra, är nöjd med vad jag åstadkommit idag:)

Fick följa med mig hem

Detta lilla kap för 150 kr fick följa med mig hem i söndas. Snällt för plånboken :)

      




Sunny day

Vaknade klockan tio imorse men låg kvar i sängen till ett. Har sovit i tolv timmar! Så, nu är jag påväg in till stan för att möta upp brudarna och för min del blir det frukost:) soliigt ute är det också! Wonderfuul!

      
       Bilden ljuger lite, drack även te och fick i mig en morotskaka också:)  
       

Saturday

Kim är i stockholm för en gångsskull, så det blev middag med mina två älskade pojkar ikväll. Penne med oxfilé och karl-johan svampar, såå gott! Nu sitter jag och väntar på tåget, missade det precis.. Trevlig helg på er!

      

well

I onsdas slutade det med att jag somnade i Lollos säng och var för trött för att dra in till stan. Har varit oerhört trött hela veckan. Igår hade jag det oerhört trevligt på Elise middag. Efter det blev det utgång för några av oss, Nause spelade och det var helt smockfullt därinne och hur varmt som helst. Så, det var sådär. Känns som jag tröttnat helt på att gå ut, ger mig ingenting och bara en massa fulla människor överallt. Har inte haft kul ute på länge.

Puss från gamla tanten!

       I miss those days
      
       Riiktigt gammal bild på mig och Elise.








Lill lördag

Har precis smörjt in mig med lollos goda Victoria secret kräm, luktar jätte sött. Brukar inte tycka om för söta och sliskiga dofter annars, nu luktar det i hela lägenheten. Precis slängt ned mig i hennes soffa och väntar på att hon ska komma hem från jobbet. Själv slutade jag fyra, blev en fika med Vicktoria som befinner sig i Stockholm just för tillfället. En sojalatte, morotskaka, en till soja latte och en brie salami smörgås. Känner att middagen är avklarad nu. Ska strax fortsätta fixa mig, kände att jag behövde en liten paus. Ikväll blir det nog in till stan och ta en eller två öl. Kom hem nu Lollo!

sometimes it isn't that easy

      

Ledig

Idag var det meningen att jag skulle ta hand om en del saker jag vanligtvis inte hinner med. Istället har jag mest flängt runt, gick och fikade med mig själv, var tvungen att smaka citron-maräng pajen. Lollo kom förbi och sedan fortsatte jag vidare till ett ärende. Åkte in till stan med Elise och Leila. De shoppade loss lite och båda hittade något att ha på sig på fredag då Elise ska ha middag. Efter det fikade jag igen och det blev en cola och chevre sallad för min del. Det var min lediga dag det! Nu har jag rensat ut alla sommarklänningar, blev väldigt svart i garderoben. Har lagt fram lite olika alternativ tills på fredag, är så trött på mina vinter och höstkläder dock.

      

Tuduu

Nu är det dags att börja lyssna på musik, get in the mood. Ska fixa mig för att åka till Lollo, ikväll blir det födelsedagsmiddag och sedan vet man aldrig vad som händer:) 

Grattis girlie!

110916

Äntligen fredag! Har så otroligt mycket att tänka på, att göra och ta tag i just nu, så ska bli fantastiskt skönt med helg! Klockan åtta imorse steg jag opp och jag som börjar seent idag. Det är visst omöjligt för mig att få sovmorgon. Vaknar flera gånger och har svårt att somna om och inga roliga drömmar drömmer man heller..

Har tänt lite ljus och lyssnat på musik, ätit en rejäl frukost - havregrynsgröt och äggröra. Redan fixat mig för ikväll. Ska på after work med jobbet och vi börjar med middag på foresta. Jag kommer inte hinna hem emellan så har redan planerat vad jag ska ha på mig. Inget gick som det skulle. Mina svarta byxor var smutsiga, mitt nagellack tog slut och jag hittade varken mitt madonna linne eller min svarta poncho? Har vänt upp och ned på alla nedpackade höst och vinterkläder. Så, ikväll blir jag svart och plommon lila:)

Hoppas på en lugn dag på jobbet idag!

      
       Bilden är från i somras




Morgon

Regn och rusk idag, usch. Känns som riktigt höstväder. Nu är jag påväg till Princess och ska äta frukost, gick upp lite tidigare så att jag har en halvtimma på mig. Efter det ska jag på ett uppdrag genom jobbet och efter ännu en jobbdag ska jag in till stan och käka middag med Anna.

Läggdags

Så, har just krypit in i min mjukisdress. Nu är det läggdags, imorgon ringer väckarklockan åtta. Det ska tydligen bli storm inatt, Katja. Hur som haver, nu säger jag godnatt och hoppas att ni alla sover gott!


     
      Jag och min mjukisdress, råkade få med mitt osminkade och något
      koncentrerande ansikte också.


På tal om mat

Här har ni låten. Haha.

      

Your lunch

Blev chevre till lunch idag, tröttnar aldrig. Nu fick ni ett litet tips på vad ni kanske kan äta imorgon, så gott! Kom att tänka på en låt som jag fick höra första gången från Antes iphone. Jag och Sara fastnade direkt, haha. Det var fortfarande varmt ute och vi låg och solade - om jag minns rätt hade jag och Sara just badat för ovanlighetens skull. Och vi badar inte! Inte i Sveriges kalla vatten.. Vi har till och med kommit på en dans till den, haha. Lägger upp låten snart!

      
       Chevre med valnötter och vattenmelon!


Dessert

Ungsbanan med mörk choklad och aprikos blev det till filmen, måste unna mig lite nu när jag är förkyld.. Ska sova nu, hoppas på bra drömmar:) natti!
      

     

no energy

Sov till halv ett idag. Kände mig ännu förkyldare så gjorde iordning en rejäl frukost eller lunch kanske man ska kalla det eftersom klockan var ett då. Havregrynsgröt, vitlöksomelett, grönsaker och vita bönor. Allt för att förkylningen ska försvinna. En svartvinbär, krusbär smoothie och lite persilja som inte fick vara med på bilden. Persilja är bra för immunförsvaret och mot inflammationer.

Har legat i sängen hela dagen och läst cosmopolitan, vilat, ätit frukt och druckit en massa te. Snart blir det soppa till middag och sedan ska jag glo film med Barbra Straisand och därefter gå och lägga mig. 

      

Yesterday



      


111009

Vaknade upp imorse, förkyld. Kände att det redan var påväg igår när jag tränade. Gick hem och vilade en aning, fixade mig medan jag åt choklad tryfflar och lyssnade på gamla låtar. Måste sluta med allt socker nu när jag dessutom börjat träna.

Ikväll var det middag med jobbet eftersom en arbetskollega fyllt år. Jag åt halstrad marulk med kantarell risotto och örtsås, älskade risotton. Tänkte åka hem och vila direkt efter men så blev inte fallet - utan bowling med Sandra. Vi vann båda matcherna och det kommer jag kunna leva på länge eftersom jag är en riktigt dålig förlorare, haha.

Kom precis hem. Ska bli så skönt att få sova ut imrn, thank god it's friday!

      

110809

Idag efter jobbet kom lil sis. Vi fikade och tog en sväng förbi den nya gallerian i centrum som hade öppning idag. Vi kom hem med tio filmer, haha. Det var ett special erbjudande 10 för 250. Det behövs i vintermörkret.

Kom hem för ett tag sedan har avnjutit en god fisk kantarell soppa, vikt tvätt, proppat i mig choklad, nötter och russin. Tyckte jag förtjänade det efter träningen. Var på yoga advance denna gång, en svårare nivå. Kände mig svettig och alldeles dåsig efter passet, så skönt!

Nu ska jag sova, godnatt på er!

       
      

Äntligen min!


Köpte den för någon vecka sedan, har glömt att visa den. Kände att jag behövde lite variation i höst och inte bara använda skinnjackor - även fast jag tycker det är hur snyggt som helst. Fullkomligt älskar att den är lika snygg  utanpå som på insidan. Att de tagit sig tid för hela jackan!

      

       

      


110905

Har precis duschat och lagt mig i sängen. Imorgon ska jag upp tiidigt till jobbet. Kom hem rätt nyligen, har varit och prövat på dance aerobic, missade body balance passet:( Då fick det bli dance aerobic istället, även fast jag inte vill ta ut konditionen för mycket nu när jag känner att en förkylning kanske är på g. Hur som haver, det blev inte bättre iallafall av träningen och dessutom är det något med mitt knä. Det kändes att det var ett tag sedan man dansade.. Tycker inte det är så lätt att lära sig korografin på en gång, föredrar när man gör det långsamt först och går igenom mer i detalj för att sedan ta ut rörelserna.

Känner hur trött jag är nu, behöver min skönhetssöm pronto, så säger godnatt på er!
        

       


Monday

Jaha, så var helgen slut och så var det måndag igen då! Haft en helt vanlig dag på jobbet förutom att jag blev intervjuad. Alltid lika kul när det dycker upp något. Tycker det är intressant att se vilken uppfattning folk får om en - hur man är som person och hur de väljer att framställa en och sättet de sätter ihop texter på. Vill snart börja plugga jag med och gå en skrivarkurs, men det får vänta ett tag till.

Nu ska jag fortsätta att fixa en del saker till jobbet. Essi kommer till ön idag, wiho. Hon ska bjuda mig på middag lite senare ikväll, innan dess är det work, work. Tänkte gå och träna men känner att jag håller på att bli förkyld och satan vilken träningsvärk jag fick från boxningen i lördas! Helt sjukt. Trevlig dag på er!

Suunday

Tack Danijela igår för en trevlig kväll! Det blev en någorlunda tidig kväll för mig, vid halv två orkade jag och Essi inte längre. Jag kände mig helt varm och huvudvärken håller fortfarande i sig. Det känns som om något virus är påväg att bryta ut.. Usch, nej.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig så gott det går. Ska strax svänga förbi Raffe och säga hejdå, han drar utomlands i några år för att plugga.


Här kommer en lite suddig bild på mig från igår.
 
       


It's your birthday

Dagen började med boxning, lärde mig en del slag och tekniker. Det var riktigt kul att testa på och svettet bara rann. Har varit riktigt skönt väder idag, vill verkligen inte att det ska bli kallare ute. Bestämde mig för att ha klänning ikväll dagen till ära, vill ta tillvara på tiden då man kan gå barbent. Ikväll ska jag på middag hos Danijela, ska bli riktigt trevligt. Ser fram emot att träffa alla brudarna igen och ut och fira ordentligt! Är på mitt bästa humör.


Haha


      
       Bjuder på en ful bild från förra helgen!

Trött tjej

Tack brudar igår för en trevlig middag på vapiano! Det är svårt att få alla samlade nowadays, nu när alla har sitt. Synd bara att jag var så himla trött efter jobbet igår... Tröttheten håller i sig, legat i soffan hela morgonen. Vaknade klockan åtta imorse, jag som har sovmorgon. Skulle egentligen vara hurtig och träna men orkade verkligen inte. Kunde inte somna om heller, känner att jag är i stort behov av sömn just nu. Kommer vara hur trött som helst på jobbet idag. Skulle bara vilja ligga i sängen heela helgen:) men det går inte, har en massa saker att göra. Hoppas att denna torsdag har något roligt och oväntat att erbjuda, är trött på en vanlig vardag bara.

RSS 2.0