113008

Kom hem för ett tag sedan, smått trött efter jobbet. Dolda kameran var hos oss idag.. De har hållt på att filma hela dagen och eftersom jag var den som öppnade imorse var jag den som fick hjälpa till.. Drog in Sofia i det också, haha:p i slutet fick vi göra en kort intervju, kände mig inte alls tipp topp efter att ha gått upp fem imorse. Nu ska jag strax iväg och träna i hopp om att bli piggare. De senaste två veckorna har varit stressiga och tagit en del på krafterna, har blivit en del extra timmar.. Hur som haver, nu står bodybalance på listan! Det är en blandning mellan pilates och yoga. Passar mig perfekt:)

red lips

Vad mörkt det blir tidigt ute nu, även fast det bara är augusti! Det var inte direkt härligt att springa i skogen när det var så pass mörkt. Nu ska jag försöka sova. Avslutar med en bild från helgen, det var en trevlig kväll med många skratt. Godnatt på er!

      
       Isabelle & jag

110829

Hemma efter en stressig dag på jobbet. Nu ska jag ut och springa, sedan blir det en lång dusch och sängen. Nedan ser ni vad som fanns i asken. Det kommer från snö och är ett armband som passar alla eftersom det är så pass simpelt.

      

Utgång

Nu har jag missat två tåg! Kunde hunnit om jag sprang till det sista som jag började göra, saktade ner efter ett tag eftersom jag inte trodde jag skulle hinna. MEN, det skulle jag! Det var försenat! Blev på så dåligt humör så jag gick och svärde på vägen. Nu måste jag vänta i tjugo minuter. Vet inte vad jag gjort, blev en aning seg efter jobbet och tänkte att jag inte skulle stressa. Blev istället försenad till drinken, brukar alltid komma föör tidigt haha. Aja, det är inte hela världen. Ska sätta lurarna i öronen och lyssna på musik, har sett fram emot utgång hela dagen. Visar sedan vad det var i det lilla paketet:) spännande...

Gott

Leila lämnade över victoria secret parfymen hennes syster fixade åt mig i NY, ååh tack!

     


Friday

Känns inte lika skönt att säga att det är fredag idag, jobbar imorgon så det känns inte riktigt som helg. Imorse hade jag tid hos tandläkaren, allt gick bra. Har pratat med min tandläkare om att bleka tänderna, men eftersom jag har känslig emalj bör jag inte göra det. Jag vill inte riskera att dem blir genomskinliga eller får en lätt blå ton över sig som vissa får. Tydligen har jag det vitaste man kan ha på tandskalan? Så hon tycker jag ska vänta, nöjer mig tillsvidare då. Tycker inte heller det är snyggt med föör vita tänder så det ser helt fejk ut.

Har planerat lite inom jobbet, ätit frukost och köpt hälso produkter. Har haft tid över tills jag börjar jobba. Köpte zink tabletter som är bra för immunförsvaret och tydligen synen med läste jag nyss. Snart är det höst och jag vill inte åka på en massa snuva och förkylningar. Köpte även silicol som är bra för magen. Har någon testat det? Han sade också att det var bra för huden och naglarna, wiho!

110825

Har precis fikat med Ebba, har inte träffat henne på ett tag och innan träffade vi varandra varje dag på jobbet. Försöker träffa dem jag inte träffat på länge. Det känns som att man aldrig riktigt hinner när man jobbar. Nu sitter jag och väntar på mitt yoga pass. Har en aning tråkigt och tänkte passa på att blogga lite:) ska verkligen försöka ta tag i träningen nu. Så nu kör vi!

      

voila

Sådärja, nu är Jessicas present fixad! Svårt att gissa va? :)


       


På hemväg

Haft en riktigt bra dag. Dagen gick snabbt och efter jobbet unnade jag mig att ta mig tid för en fika med Louise, så längesen. Vi skulle åka till "vår" restuarang som låg nära vår gamla skola, men det visade sig att det blivit en italiensk restaurang med alkohol tillstånd numera. Det hade gjorts om rejält på vägarna - bageri, sportaffär osv. Vi gick förbi parken där vi brukade sitta och en massa skolminnen dök upp! Satte oss på ett fik, fick i mig en halv morotsmuffins också som inte fick vara med på bilden... Kunde inte låta bli. Blev även middag, kräftsallad med pasta blev det, riktigt gott!

      

Helt slut

Ikväll var det meningen att jag skulle börja min träning, men känner mig heeelt färdig. Har nyligen fixat lite med jobbscheman osv osv. Förra veckan tog en aning på krafterna i guess, haft fullt upp. Bestämmer mig för att skippa träningen, istället blir det en lång dusch för att sedan lägga mig i sängen med cosmopolitan. Det var allt från mig ikväll!


raain

Idag har jag mest tagit det lugnt. Varit ute och gått i en och en halvtimma, även fast det regna! Bestämde mig för att regnet inte fick hindra mig. Nu ska jag strax ta och laga mat - kött och sallad står på menyn, kanske fixar lite klyftpotatis till det också. Ska ta och avnjuta ett glas vin till middagen också :) Därefter ska jag över till Johanna och föra, ikväll blir det avskedsfest!

       Jag och min nya tränings-outfit
      
      

work

Tar en promenad till jobbet idag, det märks att det blivit kallare ute nu även fast solen är framme. Sommaren är över och nu är det jobb som gäller. Har fixat med intervjuer, har några jag ska intervjua i veckan och några som kommer och provjobbar. Ska bli jätte kul:D Efter jobbet blir det sushi, riktigt sugen på det. Nedan får ni ett provsmak på mina höststövlar som jag köpte förra veckan. Ni får ha en trevlig dag!





Fimpa!

Det finns många anledningar till att sluta röka. Här är en enligt statens folkhälsoinstitut: En rökare har i genomsnitt åtta sjukdagar mer än en icke-rökare.

kunde inte låta bli...

Jag vet att jag är en usel bloggerska. Har haft semester och inte haft lust med bloggandet, kan hända att det inte kommer lika många inlägg framöver. Jag får se vad jag har lust med helt enkelt, men någon gång i veckan ska jag försöka ta mig tid. Här kommer skorna jag köpte! Loove them! Förra veckan köpte jag även ett par höst och vinterstövlar, kunde inte låta bli.



      

Avkopplande dag

Det blev en heldag på södergarn. Doppade mig till och med, nööjd :D första gången i år.. Och troligen enda gången med.. Elleer? Haft en skön dag. Nu sitter jag hos sara och det blir nog en lugn kväll med oc gänget antar jag haha.. Funderar på att köpa boxarna.

      


      


Södergarn

      Mysiit!

      


Tadaaa

Var tvungen. Tyckte jag förtjänade att shoppa lite och äntligen har jag min kära parfym. Köpte även ett par träningskläder som jag lägger upp i veckan. Det blev en spikmatta på köpet och en datorhållare med två fläktar som förhoppningsvis hjälper min dator, den blir överhettad hela tiden och stängs av. Ville köpa mer saker i den affären, men skulle inte kunna bära det då..

      

Gissa vad

Gissa vad som finns i påsen? Hihi, medan Sara åkte och jobbade åkte jag och shoppade lite. Visar er snart vad som finns i påsen, det andra kommer upp senare.

      


outfit

   

       

Sleepover

Sitter och dricker te hos sara och glor oc :) det var inte igår det, var fast i det förut tills marissa dog då såklart.. Vi har käkat sushi och kladdkaka, blir en riktig chill kväll :)

      

Dagens låt


 

Clothes

Nu när jag ändå sitter vid datorn lägger jag upp bilden på toppen som jag köpte för ett tag sedan och som jag lovade att visa er. Shoppade lite igår också, det kommer upp lite senare :)

      

Svek


When you cried i'd wipe away all of your tears
When you'd scream i'd fight away all of your fears
And i held your hand through all of these years


RSS 2.0