monday

Stressig dag på jobbet, inte mycket nytt hände där. Däremot tog jag min första riktiga körlektion idag :) kändes riktigt bra och det är dags att sätta igång nu. Riktigt kul vad det med!

Har haft en lugn kväll och kom nyligen hem från en långpromenad med Johanna som jag hoppades skulle få mig trött men fick motsatt effekt. Måste sova nu ska upp tiidigt imorgon!

Att tänka är det hårdaste arbetet som finns, vilket förmodligen är orsaken till att så få ängnar sig åt det.
- Henry Ford


Bildeer

       Kvällens - all black. Upp med håret i en hästsvans och på med någon svart 
       tröja med detalj på. Ready steady go!
      
       
       Kim agerar Per morberg
      

       Oupa!
      

       Titta vad fint de dukat!
      
 
       Mooi
      
       Bilden tagen från Leila.
      
      Mini amb och Didrik
     
      Bilden tagen från Elise.

      Leila och Dhani
     
      Bilden tagen från Leila.

      Elise
     
      Bilden tagen från Leila.

Helg

Hade mycket trevligt på middagen i fredags, bra styrt syskonen amb! Alla var dock inte där och det var en hel del nya ansikten så det blev inte direkt en middag a la famila, men blev en lyckad kväll med mycket skratt :) ska se om jag har några bilder från fredagen...

Middag la familia för ett x antal år sedan, haha.


Middag

Så, nu är blommorna och systemet avklarat. Bunkrade upp med coronas och ett sött vin jag aldrig tidigare smakat :) spännande...

Ikväll blir det den årliga middagen med la familia. En gång om året lyckas vi nu få ihop alla och ha vår middag, tidigare hängde vi konstant i gymnasiet. Good times! Nu har alla sitt och man hinner inte träffas lika ofta.

Nu ska jag ta en dusch och fräsha upp mig. Här kommer dagens låt som kommer spelas medan jag fixar mig - Rihanna, har hon någonsin gjort en riktigt dålig låt? Kankse umbrella.. Hur som haver, ha en underbar kväll!



      

Rött

Den här kanske
 
  

eller

mer åt det bruna hållet...

 

111027

Gick och la mig åtta igår :o det blev endast fyra timmars sömn natten innan. Har börjat sova dåligt och äta en massa onyttiga saker eftersom jag tröttnat på all mat nowadays, är svag för allt med socker att göra. MEN, den här veckan har varit katastrofal. Har säkert proppat i mig ett tiotal chokladbollar, en massa munkar, muffins, praliner och fortsättning följer..  Har dessutom inte tränat på två månader! Jag hade precis satt igång med träningen och sedan blev jag förkyld, ramlade på ryggen och kunde inte träna på över en månad enligt läkare och sedan blev jag förkyld igen. Ångest!

Imorgon ska jag ha en nyttig månad, nu får det vara slut med det här! Nu är jag frisk igen så nästa vecka har jag gjort ett tränings schema också:) måste börja leva hälsosammare!

Idag har jag varit hos frisören och klippt topparna och planerat min toning. Ska tona håret rött nästa vecka! Måste bara hitta den perfekta färgen först. Vill ha mahogny färg, fast mer mörkt, vinrött? i, kan inte bestämma mig om jag ska ha en kall eller varm nyans. Tror jag passar bäst åt det kalla hållet, vad tycker ni? EFter jobbet blev det middag med pappa som precis kommit hem från italien. Fick min älskade marc jacob parfym fast den här snäppet nyare än min vanliga. Så, nu har jag båda två :) fast min vanliga har börjat ta slut:( ni ser ju hur lite det är kvar.

     
        


För er som inte heller kan sova...

Nu har jag tagit igen dem dagarna jag inte bloggat på. För er som inte heller kan sova - läs denna fina text som jag hittade på en blogg. Nu måste jag verkligen sova. Godnatt på er!


http://fredrik.cafe.se/personligt-meddelande-2/


Memories

Tittade nyligen igenom gamla bilder. Vilken känsla man får! Fick både en klump i magen och många goda skratt. Mycket har hänt. Mycket har förändrats och vissa saker trodde man faktiskt aldrig skulle hända. Vissa människor finns inte kvar i ens liv och vissa finns alltid kvar. I vissa skeden i livet märker man vilka som är ens riktiga vänner..

Hej hej

Jag är en dålig bloggerska, I know. Mina tankar är på andra håll just nu, haft fullt upp med det den senaste tiden...

Nu har jag äntligen krypit ned i min nybäddade säng :) Kom hem halv tio efter en kaffekurs som drog över tiden. Imorgon ringer väckarklockan sju. Har ett möte på morgonen och därefter en intervju med en tjej som söker jobb hos oss. Slutar efter sju, så kommer bli en låång dag.

      

Congrats

Sitter och väntar på tåget. Ska käka lunch med födelsedagsbarnet idag, grattis essan! Kunde tyvärr inte vara med och fira igår. Borde vara hemma och vila känner jag men en lunch är inte så ansträngande, känner att någonting måste jag ju hitta på idag. Börjar bli jätte hungrig nu:)


111017

Mådde inte alls bra inatt, ringde som tur var och sjukanmälde mig. Sov dåligt och när jag vaknade upp hade jag feber. Seegt. Idag har jag tagit det lugnt, det enda händelsefulla var ett samtal jag tog mod till mig att ringa. Har skjutit upp det ett tag nu, men kände att det var dags. Det ena kan leda till det andra helt enkelt :)

Här kommer bild på kavajen. Älskar volangerna på baksidan! Nu ska jag försöka sova, godnatt!

      

     

Hihi

Shoppingen från igår eller förr går kanske man ska säga nu när klockan är över tolv. Orkar inte visa det som gömmer sig i påsarna, men kavajen som jag köpte idag kommer upp lite senare :) så håååll ut, haha.. Ne, nu ska jag kila in till köket och göra mig en kopp te för att sedan försöka sova.. Har inte fått mycket sömn alls i helgen, känns det som.

      


sunday

Fick sova ut till elva idag iallafall, skönt. Åkte och fixade min kavaj, nu måste jag bara gå till en skräddare för att sy in den i ärmarna så att den sitter helt slimmat. Tog en sen frukost i solen och en arbetskollega höll mig sällskap. Har även köpt en massa snygga pärmar för att fixa lite ordning och reda.

När jag ändå var i närheten gick jag upp till Lollo och tog det lugnt. Vicktoria kom sedan över, fikade igen! Påvägen hem hamnade jag och Lollo framför en fotbolls match och tog en öl för att sedan säga godnatt.

Har varit hemma ett tag nu och kan inte sova, har dessutom jätte ont i svalget :( kan inte den envisa förkylningen försvinna snart.

      gooott!
   
     

     
     

clothes

Så, nu har jag lite nya kläder och en lite finare höst-vinter garderob. Blev ett par tjocktröjor, riktigt varma är dem! Skoor, några blusar och såklart undies :) jag och syrran passade även på att vara med i en tävling där de lottade ut underkläder, håller verkligen tummarna! Nu är det bara den svarta kavajen jag saknar som jag ska fixa imorgon. Done and done.

Har röjt upp en aning i mitt rum, var helt kaoos. Är sällan hemma så när jag kommer hem byter jag kläder och slänger dem lite överallt. Titta bara nedan hur många vattenglas som sakta men säkert hunnit samlas bredvid min säng - måste alltid ha ett vattenglas i närheten när jag sover.. 

En promenad orkade jag med också. När jag precis kommit innanför dörren ringde mobilen, klockan ett. Så, kom nyligen hem efter en till kylig promenad. Gillar att mina vänner inte heller kan sova, haha:p Nu hoppas jag att john blund kommer snart och att jag får sova ut imorgon. Godnatt på er!

       

      



 

city

Här kommer en bild på koftan jag nyligen köpte som jag skrev i ett tidigare inlägg. Loveitloveiiit. Riktigt skön och perfekt nu till hösten, brr. Iskallt ute! Vaknade för länge sedan och väntar nu på att syster ska vakna så vi kan dra in till stan och shoppa. Vill ha en ny höst och vintergarderob!

 

      


Tillbaka

Jag har inte hört av mig på ett tag, har varit förkyld och helt enkelt inte orkat eller haft lust till att blogga. Nu mår jag bättre även fast förkylningen sitter i. Förra helgen tog jag det lugnt och hade det jätte mysigt :) i veckan har jag jobbat på och inte försökt anstränga mig utöver det vanliga. Träffat Vickan också som är i stan igen, blev middag och en fika. Det är allt jag orkat, skönt att det redan är helg igen!

Lanza

Sprang på detta erbjudande - shampo, balsam och hårinpackning för endast 199 kr. Tänkte därför passa på att pröva något nytt även fast jag tycker om mitt nuvarande shampo. Har hört att Lanza har bra produkter och tror min nuvarande frisör rekommenderade just det märket. Har någon av er prövat det, vad tyckte ni?

      

what the fuck

Har tillbringat dagen i stan med lillasyster och det har kliat i fingrarna. Så, nu har jag bestämt mig - jag skiter i ekonomin den här månaden med, jag tänker shoppa lite nya höst och vinter kläder istället :) och därmed basta. Från och med nästa månad börjar jag! Då ska jag betala tillbaka mina skulder och börja spara. Måste trappa ned på att fika, äta ute - allt det sociala. Känns inte helt ok, men så får det bli ett tag framöver tills jag styrt upp det hela. I veckan ska jag och lil sis åka in och säsongs shoppa.

Ikväll blev det middag och fika. Jag prövade en mocca latte med vit chocklad, lät godare än den var och en morotskaka. 

        
       syster

The experiment

Till filmen. En psykologisk thriller, liike, som är baserad på en verklig händelse. Det är 26 styckna "försökspersoner" som genomför exprimentet. Under två veckors tid ska de vistas i ett fängelse - de tilldelas roller antingen som fångar eller vakter.

Det är en hemlig beteendevetenskaplig studie amerikanska staten utförde på 1970-talet. Tycker det är intressant att titta på det mänskliga psyket och på hur vissa faktorer påverkan än som människa. Jag vill inte tro att det gick till så som det gjorde på bara två veckors tid och inte mer. De hade satt ihop "vanliga" människor med de som stack ut lite och var en aning speciella. Om det hade varit "rätt gäng" kanske det inte hade gått till exakt så våldsamt som det gjorde. Men, i samhället existerar alla olika sorters människor.

Det visar återigen hur hemskt det kan gå när fel ledare får makten och utövar den på helt fel sätt. Usch. När de andra runtomkring än glömmer bort vad som är rätt eller fel och tappar förståndet och förnuftet helt och hållet. Det fanns ingen humanitet överhuvudtaget. Även fast en fånge dog avslutade inte forskarna experimentet. Så sjukt. De åtalades dock för mord i slutet av filmen. Usch, den där filmen etsade sig fast.


just me

Vaknade sex imorse. P-A-N-I-K var det första som kom upp i mitt huvud. Jag har försovit mig! Lugnade ned mig först när jag insåg att det faktiskt var söndag idag. Vaknade flera gånger emellanåt men klockan tio bestämde jag mig för att det var dags att stiga upp. Har bara tagit det lugnt idag. Känns som helgen precis börjat eftersom jag jobbade i lördags. Kan säga att en lugn dag behövdes. Jag minns inte ens senaste gången då jag var för mig själv en hel dag? Läst saker jag annars inte hinner läsa, tagit en varm och lång dusch, försökt finna inspiration till min framtida lägenhet. Vill verkligen flytta hemifrån snart, i alla fall om ett år.

Jag tänkte börja spara pengar till lägenheten nu. Om jag ser en massa inredning och fina hem tror jag att det kommer gå lättare för mig att spara. Då ser jag det mer tydligt och framför mig. Nu känns målet alldeles för långt borta... Jag måste börja spara nu. Fick pengar tillbaka för två par skor som nyligen gått sönder och de valde jag såklart att shoppa för istället. En snyygg kofta som sticker ut lite – var tvungen att köpa den. Den var speciell… Ja, precis - spara var det. Får sluta med det här! Hamnat i ett shopping beroende och min ekonomi tillåter inte det nu.

Haft en behövande och skön dag tills jag tittade på filmen the experiment med mina syskon. Vi fick ont i magen och pratade upprört emellanåt. Usch, vilken obehaglig film. Berättar mer om den sedan. Nu ska jag möta upp Johanna och vi ska ta en tripp till pizzerian för lite middag. Behöver ta en paus och tänka på annat än filmen, haha.


111001

Imorse ringde min väckarklocka halv sex, härligt.. Jobb idag, dagen rusade förbi. Precis som veckan gjort och förra veckan och förra... Tiden bara försvinner. Nu ska jag vila lite, senare blir det middag - min lillasyster fyller år idag. Tog med mig cupcakes, noom : )

      

RSS 2.0