Just beautiful here


                                                                                    Operahuset


Bilden är tagen från Leila, vill ha hennes systemkamera!

i love australia, i never want to go home

Jag tankte bara beratta att jag alskar Australien och att jag inte vill hem pa ett bra tag. Vill flytta hit, ar sa otroligt trott pa trista Sverige. Resan hit var ett helvete och jag spydde sa fort jag kom fram av nervositet. Jag avskyr verkligen att flyga. Hoppas jag kan lugna ned mig pa flyget till Thailand om nagra veckor. Just nu njuter jag bara av varmen och solen. Det finns mycket att beratta men det tar jag nar jag kommer hem :) orkar inte sitta och data norda mig pa min semester hela tiden som leila och dhani.. Annu har jag inte blivit brun, tyvarr. Jag har istallet blivit rod fast jag smorjde in mig. Ozonskiktet ar borta har sa det ar extremt viktigt. Klockan ar tva pa natten sa jag ska snart krypa till sangs, imorgon blir det bada, sola och festa!

                                                                                       aj!

                       




AUSTRALIEN

Ska snart åka, är stressad och fixar det sista nu. Har lite smått panik eftersom tiden inte är på min sida idag. Jag kommer ta en paus från allt det tekniska så mycket som det går. Lite kommer jag nog höra av mig här på bloggen, men det mesta skriver jag när jag kommit hem. Först Australien och sedan Thailand! Till alla som jag inte sagt hej då till - hej då jag kommer sakna er! Puss och jag älskar er. Måste säga det om ifall jag störtar eller något.

Boktipset

Tyvärr hinner jag sällan ta mig tid att läsa en bok. När jag väl börjar, läser jag ett tag, sedan kan det dröja tills  jag öppnar boken igen. Blir rastlös och börjar på en ny istället. Fast ibland när jag väl hunnit läsa ut en bok brukar jag betygsätta den. Tänkte börja lägga upp det lite då och då här på bloggen också - när tiden räcker till.

Nu har jag läst Carolina Gynnings bok ego women. Jag var tvyngen att köpa tvåan eftersom jag läst hennes första bok ego girl för ett tag sedan och som jag då tyckte var grym. Dock tyckte jag inte denna bok var lika bra. Tycker Carolinas liv är kul att läsa om.  Hon sticker ut i mängden med både tankar och åsikter, det blir därför intressant att läsa om var allt det där kommer ifrån. Boken handlar om hennes liv, behöver jag säga något mer? En stark tvåa fick den!

  
                                                          

                                         


Kick my butt

Gick nyligen en promenad med mor min. Plusgrader ute idag, finally. Inte för att jag bryr mig, åker ju om några dagar till värmen! Leila och Danijela är med mig också, det känns bra att ta igen all missad tid. Nuförtiden hinner man inte umgås lika mycket som under gymnasiet.

Efter promenaden hann jag hälsa på lilla mormor också. Nu har jag tvätt och planering att se fram emot. Vi flyger i 14 h sedan 5 h sedan i... osv osv. Usch! Jag som avskyr att flyga. Att resa överhuvutaget är det tråkigaste jag vet. Sitta i ett tåg eller plan och inte kunna göra någonting. Vi är framme i Australien på söndag och vi åker på fredag!

Nu ska jag ta och laga riktigt god mat - kött och potatisgratäng, mumma. Ska även fundera på vad jag ska göra med skorna som jag köpte på nyår. Klacken har redan börjat förstöras lite. Lämna tillbaka eller fixa dem? Vad tycker ni?

                                


The tourist

Har haft fullt upp på sistone och inte hunnit höra av mig. Jag åker snart och jag är i full gång och tvättar - måste dessutom se vad jag ska ha med mig också.

Häromdagen såg jag the tourist och den fick 4 pluppar av 5 då. Eller rättare sagt 3 eller 3 och en halv kanske. Det var klart en extra plupp för de som spelade huvudrollerna. Angelina Jolie och Johnny Depp, de är grymma och dessutom de sexigaste människorna på denna jord utan tvekan. Tyckte filmen var bra faktiskt, se den! 

                                

always a part 2


Happy new yeaaar!

                                           

RSS 2.0