211111

Måndag idag, tröött. Ska försöka blogga lite mer denna vecka, blir lite svårare eftersom min kära iphone är på lagning:( är inte lika uppdaterad. Min morgon började 8.30, hade ett frukost möte med en journalist. Hon är bara 28 år gammal och hunnit med "ALLT" - barn, hus, eget företag och en himla massa på cv:et. Hon gav mig goda råd både i livet och inom den karriären. She saved my day! Känner mig lättad nu. Efter det övningskörde jag, passar på nu när jag har tid. Fick nyligen reda på att jag kommit in på en skrivarkurs som varit mitt mål länge :) så i januari blir det plugg och jobb! 

Bjuder på en gammal bild nu när jag inte kan ta kort på min nuvarande mobil. Kreta för.. Var det 5 år sedan?

      

Helg eller inte

Jag har knappt hört av mig på hela veckan, har inte hunnit. Jag har övningskört en del, börjat träna :) och jobbat. Är helt trött. Idag var det jobb och imorgon blir det jobb igen. Nu måste jag fixa till mig, ser helt sliten ut, ska hjälpa till på Johannas pappas jobb. Njut av er helg! Bjuder på min nuvarande favorit låt som jag spelar sönder :)


Vi har kul på jobbet

Sofia: "Nemän, ska vi verkligen sälja den där"?

      

tonight

Ready to go!   
      
      


saturday

Har nyligen tagit en varm dusch och avnjutit en bakelse - vit chokladmousse, borwnie och chockladkrokant. En ren fröjd för smaklökarna säger jag bara. Nu ska jag börja göra mig iordning till inflyttningsfesten som Louise storasyster har. Jag är en aning seg så kommer nog inte vara klar på länge...

       
      

Chill med idol

Kunde glo klart idol, fick den goda nyheten att min arbetskollega nyligen anlänt från gc, så hon kunde jobba imrn! Jag börjar 11,sovmorgon, istället för sju. Halleluja. Annars skulle jag sovit vid det här laget. Hur som haver, tyckte Amanda var grym, hejar på både P och S. Amanda P har en kraftfull röst jag gillar och Amanda S är riktigt grym och kan leka med musiken, like! De är dem jag helt enkelt skulle lyssna på i musik väg. Vilka hejar ni på? Har blivit en riktig idol tönt :)

Har nyligen varit ute och tagit frisk luft. Fick låna körkorts böcker av Johanna:) trodde jag skulle få en, istället kom hon med fem! Bara att sätta igång då. Nu måste jag passa på att få min sömn och inte vara uppe längre. Godnatt på er!



11/11/11

Woho. Idag fyller mamma år också! Har jobbat hela dagen och imorgon ska jag upp med tuppen och jobba igen. Viill iinte... Såg fram emot att ha en ledig helg, är hur trött och sliten som helst. Har varit effektiv hela veckan och fixat en del saker såsom att övningsköra osv. All min energi är slut.

Well, har ätit god middag och ätit en massa äppelpaj med vaniljsås och tårta såklart som hon fick av mig:) I present fick hon även en korg med vin, choklader, kaffe osv. Kvällen har vi alla glott idol och snart är det läggdags för mig. Imorgon efter jobbet väntar inflyttningsfest! På söndag ska jag vila upp mig ordentligt. Ni får ha en bra helg allihopa, hör av mig imorgon om jag hinner!


Aloe Vera drycken

Har nyligen beställt in aloe vera drycken som tydligen ska vara populär just nu och finns på ett antal cafeer. Uuuh, säger jag bara, känns som man dricker maneter. Skulle det här vara gott?

    
     
       Bilden är tagen.


red hair

Voila! Här har ni resultatet. Det kommer lägga sig efter en till två tvättar. Är nöjd, hon förstod exakt hur jag menade.

      

Rött

Sitter just nu hos frisören och tar det lugnt, dricker kaffe i hopp om att bli pigg. Vaknade halv två inatt och kunde inte somna om, vid halv fyra somnade jag. Jobbigt.

Hur som helst - bestämde mig för en mörk brun mahogny färg, får se hur det blir, spännande... visar er sen:)


Nu var helgen slut då

Middagen blev lyckad i lördags och det slutade med att jag och Elin som inte skulle ut hamnade i natt vimlet och resten som planerat utgång stannade hemma. Blev en riktigt spontan kväll! Efter en god middag och efter vi proppat i oss en massa efterrätt och suttit och druckit vin till ett drog vi och dansade.

I söndags sov jag, tog igen all sömn och lite till:) idag har det inte hänt mycket, har mest varit en seg måndag om jag ska vara ärlig. Imorgon ska jag tona håret. Vet inte om jag ska tona det mörkt rött, är mer sugen på mörkt brunt nu. Min rödhets mani har gått över efter att ha sett hur många röda hår som helst på sistone. Å andra sidan är det fint med rött till hösten :) min frisör får ta det beslutet åt mig imorgon!

      
       Middagen i lördags - jag andra till höger.


birthday dinner

Igår blev det en riktig chill kväll hos Elise med idol och godis. Jag skjuter upp min nyttighets månad... Vet inte vem jag ska heja på längre, många var riktigt grymma! Molly vände totalt tyckte jag, riktigt falskt sjöng hon.

Ikväll däremot blir det födelsedagsmiddag hos Johanna som fyller år idag :) grattis grattis! Är rätt seg. Tror aldrig jag varit såhär trött som jag varit den senaste veckan. Har gått hemma hela dagen och bara tagit det lugnt, egentligen skulle jag till stan men orkade inte. Ikväll blir jag helsvart med rött läppstift, lite haloween känsla vill man ju ha. Bild kommer senare, har glömt min ipone sladd märkte jag nu... Ni får ha en trevlig lördags kväll och fin allhelgona-afton!

helt trött

Har gått runt som en zombie hela dagen. Vet inte varför jag är så trött, sov helt ok inatt. Idag har jag fixat och donat hela eftermiddagen och försökt ignorera min trötthet. Vill ha en någorlunda ledig helg. Har fixat, tvättat och städat hela eftermiddagen. Har svårt att hålla ögonen öppna nu, ska glo nyheterna och sedan lägga mig i sängen faktiskt.

Igår tillbringade jag dagen i stan. Inhandlade ett rött läppstift, det ända jag kan unna mig denna månad. Börjar att spara nu - måste börja tänka på körkort och framtida studier. Har inhandlat presenter, betalat avgifter och så ska jag ju tona mitt hår rött :) sedan är det inte mycket kvar att hurra för... Huur ska jag klara det här?

Hur som haver, efter rundan blev det en fika med några av brydarna och sedan var jag bjuden på middag hos Louise syster. Åt god middag, drack lite vin och hade det trevligt. Imorgon fredag, tack och lov!

      

RSS 2.0