Hej då!

Jag byter blogg till http://alittlepartofmylife.devote.se/

Hos dhani

Har käkat middag och haft myskväll hos dhani. Nu ligger jag halvt och sover i hennes soffa i väntan på min buss. En oväntad kväll kan man säga och nu har jag blivit en aning klokare.

Början på nya året

Ikväll har det inte hänt mycket. Jag kom hem vid åtta och avnjöt en god kräftsallad och sedan försvann tiden iväg, har hållt på med lite saker som måste göras.

Mitt nya år kommer börja lugnt. Nu har jag precis startat med avrensningen som ska hålla på i tre veckor. Det resulterar i att jag inte kan äta så mycket och jag kan absolut inte dricka. Så, jag säger hej då till det sociala livet ett tag framöver! I helgen händer det en del men har beslutat mig för att stanna hemma helt och hållet. Så får det bli några helger nu. Om någon vill ha filmkvällar och chilla så call me! Mitt nya år ska även innehålla regelbunden träning, var duktig igår och pallrade mig till gymmet med Sofia. Jag var pytte pytte förkyld och efter träningen bröt det ut mer, så nu har jag ont i halsmandlarna också:( jag får helt enkelt se om jag kan träna något mer i veckan. 

         Bye bye till allt godis och annat! Bjuder på en flera år gammal bild på mig...

      


Mitt nyår

Här kommer lite bilder från Leilas och Elise kamera. Jag hade det hur trevligt som helst och mitt nyår blev rätt så lugnt. Bästa nyåret på länge :)



      

      
       
      
    
      
   
      

      

RSS 2.0