Uttråkad

      

      


We like taking on the town 'cause people getting lazy

Har legat i sängen nästan hela eftermiddagen, helt slut. Nu sitter jag här färdig fixad och uttråkad, lyssnar på lite musik och väntar på Jessica. Vi ska köpa med oss mat och ha picknick och dricka lite vin och sedan blir det stan. Här kommer en bild från igår på Annas och min middag. Det blev kyckling sallad med avokado och mozzarella. Anna blandade in lite soja och solroskärnor i kycklingen, jätte gott faktiskt.

      

Summer day

Blev ingen vila idag. Istället gick jag direkt hem till Leila och hon bjöd på fika. Glass med varma bär och kaffe:) Ska snart möta upp Anna för middag och vin, mysigt! Bjuder på låten som jag lyssnar på just nu.



 

Brunchi

Då var morgon kaffet avklarat, check. Brunch på ciao ciao med Didrik och Jonte, check. De hade himla goda pizzor, fick bara lite mycket ruccola på min.. Systemet, check. Köpte med ett röd vin till mamma också, snäll jag är:) vet inte riktigt om jag orkar gå ut ikväll men ska nog svänga förbi och lyssna lite på Didrik när han mixar. Vore ju najs med en chill kväll också. Vi får se hur det blir helt enkelt, först hem och vila.

       lite ruccola?
       

Night

Har nyss avnjutit den sista kamelen och en hamburgar meny, det jag ätit på senare tid. Måste verkligen köra en hälsovecka snart känner jag men äh, har ju semester;) Sitter hos lollo och dricker Loka, hon är inte här. Fick nycklarna hem till henne, schyyst. Ska krypa ned i sängen o försöka sova, ska upp relativt tidigt imorgon för lunch. Får se om jag orkar.. Jora, måste bara få min sömn inatt så godnatt på er, hoppas ni haft en bra kväll:)


      

Städning

Har mått illa hela morgonen, så fortsatte sova. Idag har jag städat en aning och sorterat tvätt, varit ute på en långpromenad. Titta vad man hitta, pytte små är de. Nu har jag duschat och ätit havregrynsgröt, mår lite bättre. Ska umgås lite med sis som nyligen är hemkommen från Gotland innan jag drar till Leila som varit min sambo den sista tiden, hon ska bjuda mig på middag. Hennes berömda mozzarella kyckling ska hon tillaga åt mig, love. Hörs sen!

      

Friday

Till lunch idag blev det pannkakor med blåbärs och polka glass, lovely. Sitter ute i solen med någons chihuahua jag fick passa en liten stund:D det är helt enkelt meningen att jag ska köpa en. Hur som haver, längtar tils jag slutar idag. Ska träffa Leila och Sofia, vet inte vilka mer som hänger på, för en drink på mitt gamla favorit ställe förra somarn. Vet dock inte hur det är där nu då jag inte varit där i år. Ska skåla för att min semester börjar nu:)

      

And then i know

     

        

 


110720

Måste verkligen storstäda hela mitt rum i helgen och tvätta dessutom. Skyller på att jag aldrig får tid... Har inga kläder rena så går runt i de nya kläderna jag köpte förra veckan. Idag hittade jag en topp i min garderob som jag aldrig använt, har alltid tyckt att den var ful. Nu några år senare prövade jag den och tyckte den var rätt fin till höga jeans, eftersom den går en aning kort. Vad tycks? Ge mig lite respons nu:) På bilden får ni även ett smakprov på jeansen jag nyligen köpte och en trött helena efter några fåtal timmars sömn inatt. Jag vet, mycket man ser av mig..

      


Middag klart godkänd

Leila: Jag finner inga ord. 

Haha, ptjaa, vad säger man lixom. Skämt åsido, det blev extra gott ikväll. Köpte gotländsk lövbiff och såsen var ju gudomlig med ädelost i.

      

Kom hem för ca en timma...

Kom hem för ca en timma sedan. Har varit och inhandlat mat, ikväll ska jag till leila and the dinner is on me. Det blir lövbiff, sallad med feta, avokado och grönpepparsås. Efter det ska vi avnjuta ett glas rose vin. Nu hinner jag inte sitta här och blogga, ska iväg och sola nu.

Evening

Har nyligen avnjutit en god middag, kyckling wook med nudlar. Fick till och med en matlåda hem:D nu sitter jag och avnjuter ett glas vin på balkongen och snart blir det kaffe och kvällsfika. Tack för ikväll!

      

Fina vänner

Fick detta tillagat idag, det är dessutom med champinjoner i :) bilden är inte den bästa men tro mig, det var riktigt gott. Åt till och med två stora portioner..


      

Heldag med jessi

Har haft en heldag med jessica. Vaknade efter några timmars sömn, drog och åt yakiniki och sushi, nom nom. Efter det bar det till stan, behövde verkligen mitt kaffe för att piggna till, fastnade där i några timmar och snackade skit. På kvällen blev det en öl eller två, nu är jag påväg till sängen, ska sova är heeelt trött!

       
         Rehab
        


Smile up

Jag har nyligen ätit lite tomatsoppa med mozzarella och sovit har jag hunnit med också. Mådde inte alls bra inatt och på jobbet kände jag mig inte riktigt helt ok. Nu är jag iallafall fixad och klar. Elise har sin drink ikväll så ska i varje fall svänga förbi och säga grattis. Ska bli trevligt att träffa gamla vänner, det var ett tag sedan. Allt förändras och det känns som allt var alldeles för länge sen nu. Försökte ta ett kort på min nya blus, kanske får en bättre senare ikväll. Snart kommer den söta toppen upp som jag köpte i veckan också, håll ut.

Ni får ha en bra helg så hörs vi!

      


Var hos Leila igår och blev helt förtjust...

Var hos Leila igår och blev helt förtjust i denna långhåriga chihuahua hon passar, sry Texas du är också söt.. Vill också ha en liten... Här får ni dessutom en liten tjuvtitt på min nyinköpta bolero, ska lägga upp resten sedan, kanske ikväll om jag orkar. Hur trött som helst idag, skönt med fredag imorgon! Ledig hela helgen, wihuu.

      
  
  


Fick sluta lite tidigare idag...

Fick sluta lite tidigare idag på jobbet, var klar med allt och det fanns inget att göra. Har haft en skön eftermiddag! Ätit jordgubbar och sedan drog jag ut och sprang, åt mer jordgubbar. Nu har jag tagit en lång dusch och ska nog ut och möta Essi och Johanna en snabbis därefter blir det till att laga en sen middag.

      
      
      
       Mina nya tränngsskor :D nu kör vi!

Shopping

Är nu klar med mina köp. Hittade en fin sommar topp och några par jeans som jag ska hem och prova ordentligt. Tycker inte alls om att köpa jeans, svårt att hitta några som sitter sådär perfekt på. Fick lite hjälp på traven av D som jobbar där, najs. Nu ska jag möta upp tjejerna för lunch. Passade även på att shoppa lite igår efter jobbet. Visar er senare:) firar lite att jag snart är föreståndare och personal ansvarig på mitt jobb. Känns skönt att ha mer ansvar nu:)

Grilla

Slutade precis och Johanna D och Louise kommer och överraskar mig, så nu sitter jag i bilen påväg till grillning hos Johanna.

Goott

Chèvre sallad fick det bli till lunch idag. Är ju bara för gott!

      

In the middle of the night

Sitter ute i friska luften och äter choklad och avnjuter en kamel. Man ska sätta värde på folk som älskar och respekterar än, det var allt från mig inatt, ni får ha en trevlig kväll allihopa!


Sara tidigare idag.

Out

Drog ut helt spontant. Och vart e Lollo?

      

Vino

Nu blir det ett glas vin i solen.

       
       
      

Tennis

Nyligen lirat lite tennis med Johanna D. Vi ska börja köra nu i sommar :) Johanna som gått på tennis får lära upp mig ordentligt. Obs: Nöjd nu sara? TRE inlägg idag;)

      

Suushii

Det blev sushi till lunch idag, nom nom. Förstår inte hur Anna Skipper kunde dissa sushi? Jag har hört att riset kanske inte är det nyttigaste eftersom det innehåller socker. Men, hur onyttigt kan ris, rå fisk och ingefära vara egentligen? Det som är såå gott... I Australien hade de sushi stånd på gatorna. Sushi rullar med philadelphia ost avokado, lax eller kyckling. Varför har vi inte det i Sverige föör?

      


Härligt

Låg och drog mig i sängen i en timma imorse, så skönt. Tog en promenad hem och köpte en färsk fralla påvägen, breakfast. Har tagit en lång dusch och ska snart bege mig mot centrum och byta ett par träningsskor, hoppas de finns i min storlek annars vet jag inte vad jag gör.

Jag är hemskt ledsen sara för dålig uppdatering;) ska försöka bli bättre! Har glömt skriva om hur det blev med avrensningen. I fyra dagar höll jag mig, istället för fem, dock fick en eller två eller fler kamel vara med påvägen. Jag vet inte om det påverkar avrensningen, i hope not.

Hur som haver, tänkte ta reda på lite mer fakta kring det och kanske titta förbi en hälso coach och prata om avrensning på bästa sätt, istället för att det göra det halvdant. Men, först och främst ska jag hitta ett par träningskläder och försöka få tag i en träningscoach som ska lägga upp ett schema åt mig. 

Nu måste jag fixa lite saker innan det är dags att bege sig, älskar att börja sent!

      

RSS 2.0