...

Även fast jag så gärna ville tillbaka till jobbet och kollegorna idag, blev jag hemma idag med. Fick ett gulligt sms igår från en arbets kollega som sade att jobbet inte var desamma utan mig. Sedan är jag sämst på att ligga hemma flera dagar i sträck och inte göra någonting.

Min morgon började hos doktorn. Hon sade att jag skulle vara hemma lite till, lite till? Jag berättade att jag vilat i flera dagar nu. Lite panik sådär, jag åker snart och vill passa på att jobba tills dess. Hur som haver beslutade jag mig i varja fall för att vara hemma idag, kände att det behövdes. Fick också en tid hos mag specialisten, pustar ut.

Idag har jag försökt koppla ned så gott jag kan. Ni ser bilden nedan - där har jag mestadels tillbringat dagen. Läst, tänt lite ljus, ätit nybakade scones och överdoserat te. Hört nyårs smällar för tidigt i år igen. Hoppas jag är på topp på nyår, även fast jag helst av allt bara skulle vilja vara inne och ha myskväll den kvällen - äta en god middag med någon man tycker om.

Om ca tre veckor bär det av och jag ser fram emot Australien och Thailand. Att det nya året är början på något nytt.

 

                         
                                


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0